05.02.2021
08:21
Успешно реализована акција „ПОСАДИ СВОЈ ХЛАД“ у Лозници

Успешно је реализована акција садње дрвећа кроз пројекат „ПОСАДИ СВОЈ ХЛАД“, у којој су грађани који су се пријавили за своју садницу учествовали у лепом и корисном еколошком подухвату очувања наше животне средине.

Сви знамо да је наша планета угрожена! Стога имамо потребу да помогнемо нашој планети и дамо свој допринос, тако сто ћемо пошумити урбане средине које су умногоме осиромашене стаблима дрвећа због хиперурбанизације.Наш највећи допринос је да урадимо оно сто најбоље знамо, а то је: да заједно садимо стабла дрвећа, које ће сутра нашој деци обезбедити кисеоник, и бити природни респиратори!

Град Лозница постао је богатији за око 200 стабала белог јасена, што нас веома радује, будући да је све више приметна потреба за унапређењем и очувањем зелених површина. Захваљујемо се свим дивним људима који су дали свој допринос и учешће, али и што су показали велико интересовање за ову акцију. Док чекамо неки нови сличан пројекат, делимо са вама фотографије наших друштвено- одговорних суграђана.