10.12.2020
14:04
Зашто удомити пса?

Уколико размишљате о томе да свој живот обогатите четвороножним пријатељем, пре свега, још једном размислите да ли ћете заиста моћи да бринете о кућном љубимцу. Нажалост, велики број паса се нађе на улици, а разлози за то су многобројни. Од тога да након што одрасту, власницима нису више занимљиви, до тога да је пас обавеза (а неминовно јесте), те да њихови власници не могу да се старају о њима.

Зато, уколико заиста волите ова бића, размислите да ли сте спремни да у свој живот уведете одређене промене које подразумевају живот са кућним љубимцем, и будите сигурни да сте донели праву одлуку. Уколико, ипак, све то већ знате, ево неких од разлога зашто да се одлучите за удомљавање, а не куповину пса.

СПАСИЋЕТЕ ПСА

Удомљавањем ћете спасити живот пса. Осим тога, сигурно је да ћете се и сами осећати добро знајући да сте некоме пружили нову шансу.

САЧУВАЋЕТЕ НОВАЦ

Удомљавање је далеко јефтиније од куповине паса преко одгајивачница и власника који се баве препродајом. Такође, пас који постаје члан ваше породице је прошао ветеринарске прегледе, тако да ћете избећи трошкове око вакцинације, стерилизације итд.

УЧИНИЋЕТЕ СВОЈ ЖИВОТ СРЕЋНИЈИМ

Познато је да љубимци пружају људима, осим безусловне љубави, психолошке, емоционалне и физичке предности. Уколико се одлучите да имате пса, сигурно је да се никада нећете осећати усамљено.

Молимо све заинтересоване да уколико желе да удоме пса контактирају др ветерине Драгана Спасојевића на број телефона 061/22-89-965.