12.03.2018
09:56
Волонтерска акција "Спортом до здравог живота"

У суботу, 10.03.2018. године у спортском центру "Лагатор" одржана је волонтерска акција "Спортом до здравог живота" која је организована кроз спортски турнир између 9 фудбалских клубова. Учесници на овом турниру су: ФК ЛОЗНИЦА,ФК ЈАДАР ЛОЗНИЦА,АКАДЕМИЈА РАЂЕВИНА КРУПАЊ,ФК ПОДРИЊЕ ЛОЗНИЧКО ПОЉЕ,ФК ТРНОВИЦА, ФК СТОБЕX КЛУПЦИ, ФК ГУЧЕВО БАЊА КОВИЉАЧА И ФК ЈЕДИНСТВО МАЛИ ЗВОРНИК.

У финалу су играле екипа ФК Јадар Лозница и ФК Трновица где је победу однела екипа ФК Јадар Лозница победивши екипу ФК Трновице у пеналима 1:0 после одиграних регуларних 15 минута меча са резултатом 0:0.

На утакмици за треће место победу је однела екипа ФК Подриња из Лозничког поља победивши екипу ФК Гучева из Бање Ковиљаче са резултaтoм 3:1.

Прво место:ФК ЈАДАР ЛОЗНИЦА

Друго место:ФК ТРНОВИЦА

Треће место:ФК ПОДРИЊЕ Л.Поље

Координатор волонтерске акције Иван Николић за медије истакао је:

"Морам да напоменем једног младог играча екипе Академије Радј из Крупња Грујић Младена који је 2007.годиште а играо је против тимова који су у свом тиму имали играче 2003, 2004 годиште и показао се као један јако талентован фудбалер и Канцеларија за младе му жели сву срећу у наредном периоду."

"Захваљујемо се свим екипама које су се опозвали нашој волонтерској акцији "Спортом до здравог живота" и подруму пића "Симанић д.о.о." из Лешнице који нам је обезбедио освежење за турнир"

"После фудбалског турнира, млади играча фудбалске школе Јадар из Лознице који су одиграли четири меча и показали како изгледа један њихов тренинг."

Ово је прва волонтерска акција волонтера Канцеларије за младе Лозница у току ове године и кроз ову активност велики број волонтера је имао прилику да стекну нова знања и вештине из области организације јавних и спортских догађаја, да унапреде постојеће знање као и да потпуно самостално се организују уз логистичку подршку Канцеларије за младе Лозница.

Овом приликом желимо да се захвалимо свим фудбалским клубовима на учешћу као и логистичко-техничкој помоћи установи за физичку културу "Лагатор" на организацији догађаја.