03.08.2017
08:27
Пријаве на Еко камп на Голији 17.08.-20.08.2017. године

Драги млади,

Канцеларија за младе општине Ивањица у сарадњи са Одредом извиђача „Ратко Софијанић“ већ седму годину заредом организује „Еко камп“.

Ове године камп ће по први пут бити реализован на планини Голија - Дајићко брдо у новоизграђеном "Омладинском кампу" чије ће свечано отварање бити за време овог догађаја. Камп на планини Голија обухвата простор од 19.4 ара на ком се налази новоизграђени објекат површине 67 метара квадратних који садржи тоалете, купатила, кухињу и неколико вишенаменских просторија. Двориште кампа уређено је кроз постављање полигона за везбање, Амфитеатра за предавања у природи и справа у виду љуљашки, клацкалица, клупа итд. У оквиру дворишта налази се и кампинг простор који је кључни за реализацију овог Еко кампа.

Циљ ове акције-кампа јесте промоција волонтеризма и активизма младих, изласка у природу, здравих стилова живота, важности заштите животне средине, здраве околине, здравља и афирмисање планине Голија као великог туристичког потенцијала који ћемо постићи реализацијом бројних активности различитог карактера. У оквиру „Еко кампа“ биће реализован низ активности едукативног карактера кроз које ће бити обухваћене теме животне средине, парка природе, здравља, рекреације, као и исхране младих.

Пријаве за камп можете вршити: путем мејла bojanlucic52@yahoo.com у којем ће те навести имена и презимена учесника, као и датуме њиховог рођења, у просторијама Канцеларије за младе Лозница или на бројеве телефона 015/893-758 и 069/439-35-76 - Бојан.

За све учеснике на кампу обезбеђено је: камп место, храна и освежење, пут од Ивањице до кампинг места као и услови за личну хигијену.

Трошкови које имају учесници кампа су једино пут до Ивањице и котизација за учешће на кампу 500,00 рсд по учеснику.

У прилогу се налази плакат и сатница Еко кампа.

Рок за пријављивање је 08.08.2017. године до 15 часова.