Удоми ме!

У прихватилишту за напуштене псе у Лозници налази се тренутно више од 250 паса, што је много више од капацитета прихватилишта. Ово негативно утиче на услове смештаја паса. Узрок је неодговорно власништво тј.напуштање паса од стране власника и њихово избацивање на улицу.

Псу није место на улици, он је ту несигуран без склоништа, хране, воде и зато може проузроковати велике проблеме-ујести некога, оборити са мотора, бицикла, уплашити , заразити. Зато га одатле уклања зоохигијенска служба. Пси се вакцинишу, чипују и по потреби лече, и смештају у прихватилиште које није оптимална средина за пса, него нужни смештај.

Истовремено, прилив нових паса је 10 пута већи него њихово удомљавање као једини начин напуштања прихватилишта. Апелујемо на све људе који воле животиње, да размисле о било каквој могућности удомљавања пса .Пси који се дају на удомљавање су вакцинисани, стерилисани ,чиповани и социјализовани. Само на овај начин се може хумано ослободити простор који је неопходан. Учините добро дело и истовремено сте добили верног пријатеља.

Дошли сте на ову страницу, надамо се са жељом да доведете у свој дом неку од напуштених животињица којима очајнички треба љубав, пажња и топао дом. Усрећите некога од ових слаткиша, прегледајте њихове фотографије, можда Вам неко од њих на први поглед освији срце и постане Ваше најдраже љубимче. А сигурно је то да ће Вам бити бескрајно захвални и то Вам свакодневно показивати.

За све информације о процедурама за удомљавање паса, можете добити путем контакт телефона 061/2289965 или мејл адресе gagivet@yahoo.com (Драган Спасојевић, шеф зохигијене)